Саня Борисова замина за Дубай!

Саня Борисова наскоро разкри, че успешно се е преборила с коварния коронавирус. Актрисата съобщи това в социалната мрежа. „Празнувам негативен тест за Ковид-19 след 14 дни карантина вкъщи. Не беше най-проятното преживяване, но съм щастлива, че мина сравнително леко при мен. Пазете се и се грижете за себе си и своите близки!", написа бившата на Ники Илиев в Инстаграм. [caption id="attachment_651115" align="aligncenter" width="205"]Саня Борисова Саня Борисова забегна в Дубай[/caption]

За щастие, Саня вече е оставила всичко лошо зад гърба си и се радва на слънце, лукс и приятни емоции в Дубай. Тя избяга от студа и снега в България и замина при сестра си Ирена в Обединените арабски емирства. Ще трябва да спазва 14-дневна карантина и там, каквито са изискванията в Дубай.

Бившата съпруга на Ники Илиев често гостува на родственицата си, която от години живее там. Това е второто й пътуване до раското кътче в рамките на тази година, въпреки пандемията. Според запознати точно Ирена е успяла да измъкне сестра си от депресията след развода й с Ники Илиев. Тя я подтикнала да направи някои подобрения във визията си и да започне да излиза с други мъже. Саня дълго време таяла надежди, че може да се събере с бившия, но като видяла, че той е непреклонен, отворила сърцето си за нова любов.

Говори се, че в момента миловидната блондинка има мъж до себе си, но го крие, за да не дава поводи за клюки. През лятото тя бе с него на почивка във Франция и в Гърция. На всичките ваканции обаче позира сама и не издава кой стои зад обектива.

Саня Борисова и Илиев имаха дългогодишен брак и много общи професионални проекти, ала те останаха в миналото. Актрисата не крие, че трудно се съвзела след развода, но сега е заредена с желание за различни приятни изживявания. По примера на сестра си Ирена, която е модел в Дубай и има половин милион последователи в социаната мрежа инстаграм, Саня се преквалифицира в инфлуенсър и печели от реклами на различни продукти. Освен това изду джуки с хиалуронова киселина и видимо се рахубавила. Мнозина считат, че Борисова успя да се наложи като актриса благодарение на бившия си съпруг, който е режисьор на всички филм с нейно участие. След развода блондинката остана без работни ангажименти и реши да се занимава с друго. Тя изостави актьорството и сега се опитва да пробие в модните среди, създавайки свой бранд за дрехи.

Запознати издават, че причината за развода на Илиев и Борисова се крие най-вече във факта, че за 10 години съвместен живот Саня така и не успяла да зачене.

Първоначално актрисата изобщо не искала да забременява, а когато започнали опитите за дете, така и не се получило. Роля в развода изиграла и майката на Ники – известната дерматоложка д-р Мирослава Кадурина, която открай време недолюбвала снахата и подстрекавала сина си да я зареже. Хора от обкръжението до Борисова твърдят, че колкото и крехка да изглежда външно, тя има решителен и силен характер, който й помогнал да преодолее депресията. Семейството й също я подкрепило. По-малката й сестра Ирена хванала първия самолет за България, за да бъде до кака си в трудните моменти. Актрисата е признавала, че мъката от раздялата с бившия дълго я съпровождала, но любовта на близките й я спасила от изпадането в дълбока депресия, пише вестник "Уикенд".