Саня Борисова скоро ще чукне 40-така, но още е и сингъл, и без деца. Актрисата, която се разведе с режисьора Ники Илиев преди няколко години, така и не може да открие мъж за себе си. Да, тя е красива и около нея се въртят доста ухажори. Нито един обаче така и не се задържа за нещо по-сериозно.

Близки до обкръжението на Саня не крият опасенията си, че тя може и да си остане без партньор и да си кукува така. "Добре, че сме в този век и вече отношенията, ценностите и това какво е редно и какво не, са силно размити, но въпреки това тя заслужава щастие. Макар че и сама си го прави", подшушват източниците.

И разкриват, че след развода с Илиев, Саня се затворила в себе си и не вярвала на никой мъж. Излизала като й доскучае, забавлявала се, но дотам. Първо всички си мислили, че още не е забравила Ники и се надява да си го върне, но после се оказало, че не е така, а причината е и в нрава й.

"Да си го кажем честно, тя е особен характер. Някак затворена е, често мълчалива, изглежда студена и дори надменна. Лошото е, че и с мъжете се държи така и издига бариери, които те не виждат смисъл да се хабят, за да рушат. Кой знае, вероятно я мислят и за не особено гореща и темпераментна", коментират запознати.