Актрисата Елен Колева бе хваната в лъжа и то адски нелепа. Синеочката, която иначе е симпатяга и не е за изхвърляне, изведнъж реши да се прави на тийнейджърка. Елен е на 37 години, но лекинко прекали като започна да разправя наляво и надясно, че се е подмладила с цели 15 лета.

Бомба: Разкриха голямата лъжа на Елен Колева! (ето как заблуждава всички - СНИМКИ)

И всичко това било благодарение на космоенергията, в която се влюби преди няколко години. Елен редовно пуска свои снимки в мрежите, на които е видимо по-слаба от преди (почти двойно), а по лицето й не личи нито една малка бръчица.

Докато по-наивните се дивят и цъкат с език как е възможно това и кой ли е щедрият спонсор, който й плаща масрафите за разкрасяване, то опитните цвилят от смях. Защото от самолет личи, че Колева усърдно е започнала да обработва фотосите си, преди да ги метне да събират лайкове.

Бомба: Разкриха голямата лъжа на Елен Колева! (ето как заблуждава всички - СНИМКИ) - Снимка 2

Снимките й или са леко замъглени, или са минали през няколко филтъра, или дори са като анимирани.

"Разбира се, че няма да има бръчка. Кой нормален човек със смартфон в наши дни не знае как става това?! И не са само бръчките, а всичко - от контура на лицето до тена на кожата. А иначе сме я виждали - всичко си има жената, типично за годините си. Сладурана е, но да не се прави на Моника Белучи в младежкия й период", смигват очевидци в нета.