Помните ли бившата репортерка от "Господари на ефира" - Ева Веселинова?! Да, същата, която изчезна от екран преди повече от две години, защото беше бременна и после роди своите близнаци - Стефания и Борис.

Преди дни хлапетата станаха на две годинки, а родителката им призна, че най-сетне е готова да се върне на работа на екран, а тях да изпрати в ясли. Разбира се - частни ясли, за които ще трябва да кихат по около два бона на месец, но... май мъжът й имаше пари?!

Бомба: Пухкавата Ева Веселинова е неузнаваема, стопи се наполовина! (СНИМКИ)

На Ева очевидно й е писнало да го играе домакиня и се е затъжила за социалния си живот, тъй като през цялото време стоеше затворена в дома си. А колкото и красив и уютен да е той, в един момент нищоправенето може да те накара да превъртиш.

Бомба: Пухкавата Ева Веселинова е неузнаваема, стопи се наполовина! (СНИМКИ) - Снимка 2

В чест на връщането си на работа, Веселинова е направила и чудо - стопила се е направо наполовина. Знаем, че тя от две лета се бореше с килцата, но те винаги побеждаваха. Тя пазеше диети, гладуваше, правеше какво ли не, но... не, та не! Така и не успя да се втали.

Бомба: Пухкавата Ева Веселинова е неузнаваема, стопи се наполовина! (СНИМКИ) - Снимка 3

Затова и потребители в мрежата днес заподозряха, че като нищо блондинката може да се е подложила на липосукция и да е изсмукала излишните си мазнинки.