Папарашки снимки на Николаос Цитиридис превъзбудиха зрителите му в нета, а дори самият той си направи майтап с това. Водещият на Би Ти Ви беше изловен на връщане от магазин и облечен тотално неглиже. Покупките, които носеше бяха на видимо мазни и калорични храни, докато самият той далеч не изглеждаше в най-добрата си форма.

Очевидците заявиха, че въпреки облеклото, при движението на водещия ясно са си личали и коремът, и паласките му, добре прикрити от елегантните му костюми вечерта в ефир.

Бомба: ПАПАРАШКИ СНИМКИ на Николаос Цитиридис разтърсиха мрежата! (ВИЖ ТУК)

Самият Цитиридис многократно е споделял, че има проблеми с килограмите и лесно наддава на тегло, поради което неведнъж се е подлагал на строги диети и дори на глад. Особено преди да започне работа в телевизията е имало период, в който е гонел сто оки.

Бомба: ПАПАРАШКИ СНИМКИ на Николаос Цитиридис разтърсиха мрежата! (ВИЖ ТУК) - Снимка 2

При вида на снимките си, направени от папараците, самият той се засмя и написа в мрежата, че скоро може да си оспорва името с рапъра 100 Кила. Знаем, че водещият има не само сериозна приятелка, но и годеница и това е актрисата Боряна Братоева.

Интересно е как тя приема начина му на живот и стабилното плюскане при все, че самата тя се поддържа в чудесна форма и се стреми да живее здравословно.