Новият на Андреа най-сетне се показа!

Показа се! Новият мъж, за когото говореше бившата на Кобрата, видя бял свят. Самата Андреа го показа - уж случайно, на милионите в мрежата. Разбира се, далеч сме от мисълта, че това не е нейна тактика, с която да разбуни духовете, както и стана. Моментално потребители поеха фотото и започнаха да го разпространяват.

Та да си дойдем на разкритието - новичкият на чалгарката е ето този човечец, който се вижда в отражението на очилата й. Докато тя се снима, както обикновено, той щъка отзад и явно оправя някакви багажи. После се скрива за малко и пак се появява. Но... заедно с него, зад Андреа вършеят и други хора, включително жени.

Е, ще трябва да ви разочароваме, защото и този път някой се опита да ви превърне в канарчета. Не, това не е новият на Теодорка Андреева, а е просто човек от екипа й, с който са на поредната дестинация по работа. Към Андреа имаме един съвет и той е повече да внимава и добре да обмисля лъжите си, преди да ги сервира. Че барем някой й се върже...

А колкото до Кубрат Пулев, той не само не чете публикациите за любовния живот на екс изгората си, но и му е досадно да му ги разказват, разкриха близки до него източници. Пулев си гледал бебето и жената, която го дари с него, и пет пари на давал.