На 23 ноември звездата Венсан Касел навърши 57 години, а изминалата година донесе огромни промени за френския актьор. Вторият му брак с чернокожата перла Тина Кунаки се пазпадна през април и мъжкарят бързо я замени с нова смугла изгора в лицето на бразилския модел Нара Баптиста, която е на 27 години. Да, само че в родината на красавицата упорито обикалят слухове, че Нара всъщност е родена момче...

Таблоидите в Бразилия продължават да изобилстват от срухове за произхода на Нара Баптиста. Тя е родена и отгледана от майка си – бразилска емигрантка в Австралия, като според редица журналистически публикации бащата напуска семейството, тъй като още от ранна възраст детето проявява признаци на транссексуалност. Стриктен католик, родителят отказва да се грижи за наследника си и се прибира в родната Бразилия, като не поддържа връзка със семейството.

Бомба! Новата любима на Венсан Касел била момче в тийнейджърското си минало!

Конспиративната теория гласи още, че Баптиста започва хормонална терапия на около 13 години, за да се превърне в момиче. Това било факт, потвърден при участието на Нара на конкурса „Мис Австралия“ през 2020 г., когато тя стига сред 15-те финалистки. Информацията обаче се пазела в пълна тайна от журито и останалите претендентки за титлата.

Иначе Нара е почти копие на досегашната съпруга на Вансан Касел – Тина Кунаки – отбелязват таблоидите във Франция, като припомнят, че първата съпруга на актьора е италианската красавица Моника Белучи.

Източник: „Уикенд“