Новината, че Николета Лозанова е бременна за втори път - сега най-после от любовта на живота й - Ники Михайлов, обиколи за минути страната вчера. Дори национални медии я споделиха, с което си навлякоха присмеха и критиката на зрителите.

"Ей, че важна вест. Сега вече със сигурност ще влезем в Шенген", коментираха иронично потребители под поста на Нова ТВ. Но повечето хора пожелаха една спокойна бременност и здраво бебе на влюбената двойка. Която години наред се опитваше да се сдобие с наследник, но без успех.

Оказа се, че това се е дължало на "мързеливите" сперм@тозоиди на вратаря Михайлов, който не можел да оплоди Николета. И двамата са по на 35 години, вече не са в първата си младост, а НиЛо се тревожела и за своите яйцеклетки с напредването на времето.

Затова и взели единственото адекватно решение - тя да се подложи на ин витро, за да зачене. Така и направили, а ето, че резултатът е факт. Както знаем, при ин витро обикновено се раждат две деца, така че нищо чудно двойката да си отглежда близнаци.

Николета вече има пораснало момиченце от Валери Божинов - малката Никол Божинова, която Ники Михайлов гледа като собствено дете.

Източник: Уикенд