Вратарят и половинка на Николета Лозанова - Ники Михайлов направи нещо, което никой вече не очакваше. Синът на Боби Михайлов успя да развълнува българите с постъпката си, която доказва, че е пораснал и е станал истински мъж.

Знаем, че когато е бил едва на 5 годинки, той е бил изоставен от биологичната си родителка и е отгледан от втората жена на своя баща Мария Петрова. Именно нея той ценеше и уважаваше, но ето, че дойде денят, в който обяви, че е простил. Простил е на Петя Костова, която го е родила и дори се е сближил с нея.

Припомняме, че Петя зарязва Боби и двете им деца, защото се влюбва в приятел на мъжа си, с когото заминава отвъд океана. Впоследствие онзи на свой ред й бие шута, но децата й не искат да я чуят дори и разбираемо.

"Дълго време мразех жените и се държах отвратително с тях. Баща ми ме учеше, че трябва да съм кавалер, но аз виждах във всяка от тях измама, лъжа, предателство, изневяра. Това са неща, които не понасям и не бих причинил на човека до мен за нищо на този свят", казва Николай Михайлов.

Все пак, с течение на времето, той е дал шанс на родителката си, която съжалява и искрено иска да се сближи с него и сестра му Бисера. Към днешната дата Петя има нов мъж, с когото е щастлива, а Боби и Мария продължават да са в семейна хармония и мир.