Ники Илиев и Саня Борисова не се понасят!

Актьорът и продуцент Ники Илиев изгуби първия си дуел на Арената на „Фермата“. След зрелищен сблъсък с водещия на „България търси талант“ Даниел Петканов. Двамата премериха сили в третото издание на „Звезден дуел“, като тестваха играта „Събаряне на трупи“. [caption id="attachment_606687" align="aligncenter" width="300"]Ники Илиев Ники Илиев и Саня Борисова не искат да се засичат дори[/caption] В екстремните изпитания, включващи комбинация от разплитане на въже, сеч с брадва и обстрел по двуметрови талпи с въртяща се пясъчна торба, Дани Петканов постигна четири минути преднина пред Ники Илиев. И спечели дуела. Водещият на шоуто за таланти даде всичко от себе си на Арената. И едва не припадна преди финалната фаза на битката, която включваше логическа подредба на думи от бита на фермерите. Напрежението от тежките физически предизвикателства му се отрази и той се свлече безпомощен и се наложи водещите Иван и Андрей да му помогнат да се изправи на крака. След като овладя световъртежа си, Петканов записа първата си победа на Арената. Сили в дуела не спести и актьорът Ники Илиев, който ожесточено размахваше брадвата и успя да счупи част от реквизита за играта. Освен, че загуби звездния дуел, бившият съпруг на Саня Борисова претърпя и още едно разочарование – той бе предаден от водещия Сашо Кадиев, който трябваше да го подкрепи с видеопослание преди дуела.

На зрителите направи впечатление, че Саня и Ники не се засякоха във "Фермата", след като преди седмици Борисова напусна предаването. Едва след нейното отстраняване режисьорът влезе в риалити формата.

Въпреки че той твърди, че двамата са си останали в добри отношения след развода, очевидно е, че не държат да са заедно дори пред камерите и не могат да се понасят дори на обща работа, каквато е "Фермата". Източник: hotnews.bg