Водещата и дългогодишно лице на БНТ - Мира Добрева предизвика взрив в мрежата. Но не с поредния си скандал с някой нахалник и простак (помним как насоли един подобен преди време), а със своя снимка, на която е направо неузнаваема.

Мира се показа на черно-бяло фото от далечната 1990-та година, само година, след като социализмът у нас официално пада от власт, начело с Тодор Живков. Тогава Добрева явно също е журналист, но прави впечатление, че пише на пишеща машина (къде ти тогава компютри), а помещението е такова, че зад нея се мъдри малка мивка.

"Бедни, но пък ентусиазирани и с кауза", подобни мисли навява споменът на Мира, която е със значително по-сочни и оформени бузки (все пак младото лице в много случаи е такова), а прическата й е трепач, но модерна за времето си.

"Направо се заливам от смях като се гледам тук", споделя водещата, а потребителите реагират различно. Някои се присъединяват към смеха, разбира се - не с лошо, а други веднага се юрнаха да я уверяват каква е била красотница и тогава.

Появиха се обаче и няколко саркастични коментарчета от рода на "Защо такава хубава жена е още с онзи Жоро Торнев, който не я заслужава?!", но си останаха без отговор.