Какво се случва с Дивна, добре ли е това момиче?! Въпросите гръмнаха в мрежата след като преди няколко часа певицата качи възможно най-пресните си фотоси. На които обаче не е тя. Всъщност очевидно е тя, но стопена наполовина и с крачета, на които всички се чудят как стои изправена...

Бомба: Не, това не може да е Дивна! (феновете й са ужасени - СНИМКИ)

Както сами виждате, Дивна се е превърнала в самоходна точилка и вече откровено прилича на девойка с хранително разстройство. Дано не е така, разбира се, но подобни крака, по които няма мръвка, а само кокали, не могат да се обяснят с друго.

Всъщност има и друго обяснение, и се надяваме да се окаже то - чисто и просто издължаване на силуета и вталяване с помощта на фотошопа. Редица други го правят, защо да не го направи и Дивна, макар че тя винаги е била стройна и слаба.

"Грациозна, фина - да, но такова нещо, каквото е тук, не е било. Как изобщо се харесва с тези пръчки, вместо крака, не знаем, но не е ли чула, че в Америка са на мода жените от типа на Ники Минаж и на Ким Кардашиян?! Я да се стегнат нашите патки, които заради изкривените си представи за хубост, масово си рушат здравето", коментират в нета.

Дивна поне остава (засега, разбира се) певицата, която избягва пластичните операции и не е прибегнала до силикон, филъри и други "чалъми" за преобразяване.