Безспорно едни от култовите участници в Хелс Китчън тази година са от отбора на "Младите" и това са Цветомира от Враца и Станислав от Перник. Докато ученичката в 12-ти клас разсмива на поразия зрителите с бисерите, които се раждат в мозъка й, то Станислав хваща окото предимно с мускули, но и с буен темперамент.

Бомба: Не сме и подозирали това за мускулягата Станислав от Хелс Китчън! (СНИМКИ)

Перничанинът го раздава самоуверен и дори често пъти кара шеф Ангелов да излиза от кожата си. Като цяло обаче е добро момче, чиято драма е загубата на баща му преди година, с когото явно са били доста близки. Двамата с майка му имат малък цех за торти в Перник, а Стан иска да се прочуе като кулинар.

Бомба: Не сме и подозирали това за мускулягата Станислав от Хелс Китчън! (СНИМКИ) - Снимка 2

Никога досега обаче не бяхме и подозирали, че ще си сбъдва мечтата по... натура. Оказа се, че Станислав Иванов вече има над 150 хиляди последователи в Тик-Ток, а причината е, че готвел там чистак г@л (е, от кръста нагоре, разбира се, отдолу поне боксерки има).

Бомба: Не сме и подозирали това за мускулягата Станислав от Хелс Китчън! (СНИМКИ) - Снимка 3

Тези дни гръмна и ново 20 покрай него, а именно - изкараха го абсолютен двойник на чалгаря Галин, но преди да си сложи хиалурон в джуките. Честно казано има някаква прилика наистина, особено в тялото, а и в излъчването на двамата.

"Май Станчо имитира Галин и то яко, надали другият го е зърнал в мрежата и е станало обратното, но пък кой знае", смеят се зевзеци.