Близките и феновете на Мария Игнатова вярваха, че тя е единствената жена в сърцето на Ивайло Цветков - Нойзи. Е, добре де, втората - защото първата винаги ще бъде дъщеря му. И това е нормално за всеки отговорен баща.

Оказа се обаче, че Мимето може да се нареди и трета, защото друга дама, видимо нейна наборка, е заела челна позиция в сърцето му. Тя се казва Биляна и той буквално й се обясни в любов преди дни.

Бомба: Наборка на Мария Игнатова се оказа конкуренция в сърцето на Нойзи! (той дори й се "обясни" - СНИМКИ)

Нойзи пусна снимка на Биляна, която носи неговата фамилия, признавайки, че това е най-прекрасната и страхотна сестра евър. Да, Биляна не е някоя бръмчалка, а родната сестра на Ивайло, което донякъде успокоява страстите.

Бомба: Наборка на Мария Игнатова се оказа конкуренция в сърцето на Нойзи! (той дори й се "обясни" - СНИМКИ) - Снимка 2

Казваме "донякъде", защото при все, че знаем какви са жените, то Мария Игнатова ще трябва постоянно да се доказва - и пред щерката тийнейджърка, и пред сестрата на мъжа си, с която той явно е особено близък.

Биляна е симпатична брюнетка, с добро излъчване, но за нея още не знаем нищо. Нормално е тя да страни от прожекторите и да не иска да се показва по събития и снимки с известните си роднини.

"Дано Марчето да е случила на сестра и на доведена дъщеря, че такива истории има, ум да ти зайде. Толкова връзки са съсипани именно от роднините, които не харесват или единия, или другия. Но предполагаме, че Мичето си е пуснала чара и ги е омаяла", коментират в нета.