Както стана ясно наскоро, влюбените Папи Ханс и Сара Драгулева са се разделили и това е окончателно. Решението е взето от моделката, която към настоящия момент не иска да вижда и на фото бившия си. Защо ли - ами, защото й е вгорчил живота с патологичната си ревност.

Знаем, че Константин Трендафилов не е давал на Сара дори да размени две приказки с човек от противоположния пол, без да й направи сцена и да й вдигне скандал след това. Да, Сара със сигурност е имала силни чувства към него, които обаче дали фира след поредицата от изморителни и дори обидни разпри.

Бомба: На Папи Ханс ще му призлее от тези папарашки снимки на бившата му Сара Драгулева! (ВИЖ ТУК)

Е, ето я и нея днес. Преди няколко дни папараци уловиха Драгулева по улиците на столицата и тя изглеждаше видимо доволна и спокойна, въпреки лошото време и вятърът, който брулеше най-вече бретона й - моделката си бе прибрала косата на опашка.

Сара влезе в заведение в центъра, където се срещна с непознат мъж. Дали двамата са само приятели, или тепърва помежду им ще се разгори нещо друго, ще разберем тепърва. Но със сигурност това, че излиза с други мъже, би погубило Папи от ревност.

Той още е луд по бившата си и неведнъж призна в ефир дори, че е в депресия и се чувства ужасно затова, че той е виновникът за ситуацията. Даже написа три песни по темата, но Сара не се трогна.