Още я наричат госпожа Искрено и лично, което явно винаги ще й остане запазена марка. Миглена Ангелова напомни за себе си като прие да се снима в последния клип на Галена, с което предизвика огромен скандал. Разбира се, тя моментално декларира, че не й пука и че уважава професионализма на Галена, какъвто и ще да е стилът й музика.

Ангелова свободно проговори и за личния си живот. Последно тя беше с бизнесмена Кузман Примджанов, за когото дори щеше да се жени, както се говореше. Всички смятаха, че двамата продължават да бъдат заедно, но се оказа точно обратното - разделени са. От миналата есен.

"С Кузман бяхме двойка цели седем години. Вече не сме. Миналата есен се разделихме като решението за това беше мое. Общо взето винаги аз съм била тази, която е оставяла мъжете си", смее се Ангелова, на която очевидно самочувствие не липсва.

Тя обясни, че преди да вземе подобно решение, мисли дълго и дълго прави опити да разговаря, да промени нещата, които не й харесват, да даде шанс. Но българинът бил на интелектуално ниво 16 годишен и инфантилизмът му идвал в повече.

"Това важи с огромна сила за мъжете у нас. Но то и за политиката важи, погледнете ги само - детска градина. В България сме така и не смятам, че ще пораснем скоро. Затова и съм сама, щастлива съм, правя, каквото си искам и не ща да чуя за мъж, който да ми пили на главата", твърди Миглена Ангелова.

Източник: Crimesbg.com