Чалгарката Мария отново се върна към сцената и участията по кръчмите след като се раздели с мъжа си Мирослав Соколов. Знаем, че двамата вече омръзнаха на хората с караниците, сръдните, разделите и сдобряванията си като последният им скандал бе наскоро.

Бомба: Мария се натиска най-безсрамно с... (виж тук - ГОРЕЩИ СНИМКИ)

Тогава Миро Дзвера дори бе категоричен, че слага край на всичко и иска развод от певачката. Е, Мара Отварачката обаче явно се оказа по-хитра, нагла, или както искате го наречете, защото си науми, че ще направи всичко, но парата няма да изтърве. Не и този път, както стана преди време с Християн Гущеров.

Мирослав явно е по Мека Мара и е лесен за управляване, та Мария се възползва. Тя самата пусна снимки от участието си в бар снощи, където бе заедно с Миро. А на фотото двамата се натискат и се хилят като тийнейджъри с бунтуващи се хормони.

Фактът, че Соколов е леко избръснат на снимката накара мнозина да решат, че това е нов мъж и ново гадже на Мара, която написа отгоре "Моята любов". Но не, мъжът си е същият, а и къде ще намери тя друга такава будала, смеят се в нета.

"Тая работа няма да я бъде дълго, въпрос на време е, както се карат, да се парясат окончателно. Само стойте и гледайте сеир", коментират потребители.