Това Лена Бориславова ли е?! Въпросът си задават потребители в мрежата, видели последната снимка, която спряганата за любовница на Кирил Петков пусна в нета.

Бомба: Лена Бориславова показа тлъсти баджаци и колена със "странни" синини! (виж още - СНИМКИ)

На фотото Ленчето смайва с ултракъса поличка, с каквато разбираемо не сме я виждали, докато беше в политиката. Интересното обаче е под поличката, от която се подават доста тлъсти баджаци и покрити със "странни" синини коленца.

Бориславова е в Барселона и доволно показва, че си гледа кефа, карайки колело. Друг е въпросът дали тези синини са от падане от велосипеда или от друга дейност, майтапят се в мрежите. И, разбира се, спрягат до името й това на бившия ни вече премиер, който обаче скоро не е засичан с екс сътрудничката си.

Знаем, че Лена Бориславова се отказа от последната предизборна надпревара като изтъкна за решението си доста нелепи доводи. Тя заяви, че нарочно няма да влиза в листите на ПП, за да не пречи на развитието на партията и хората в нея, заради лъжите и спекулациите, които са се появили докато ПП беше на власт.

Вместо себе си обаче, Ленчето успя да пробута сестра си, а тя си даде заслужена почивка. Такава, че дори успя да се налее за няколко месеца, както я видяхме и наскоро в НС.