Есил Дюран определено е сред най-възпитаните и културни представителки на чалга стила у нас. Все пак тя е завършила джаз пеене, а и го практикува доста по участията си. Радва се и на стабилно семейство, както и на мъж, който я обожава. Но... Има едно голямо "Но" и това се оказа собственото й самочувствие и представа за себе си.

Бомба: Лъсна огромната лъжа на Есил Дюран! (виж още + ШОК СНИМКИ)

Есил е на 53 години, но явно този факт все повече й тежи. Изпълнителката очевидно не вижда предимствата си като генетично добрата си и изваяна фигура, а се е съсредоточила върху белезите на времето, които са неизбежни за всеки.

Дюран вече преминава всички граници в лъжата за визията си като ден след ден снимките и видеата й в мрежата стават все по-обработени и фотошопирани. Есил използва филтрите за подмладяване, изпълване на овала, премахване на бръчки и прочие. Така като я гледаме, лицето й е досущ като порцелан, без една сенчица по него, камо ли бръчка.

Бомба: Лъсна огромната лъжа на Есил Дюран! (виж още + ШОК СНИМКИ) - Снимка 2

За сравнение виждаме снимки на туркинята отпреди години, когато е била значително по-млада, но тогава изглежда по-възрастна от днес, което е невъзможно.

"Стига с тези лъжи и измислици! Нали хората ще те видят и на живо?! Дори ботокса и филърите не могат да скрият годините, напротив - с тях някои изглеждат реално още по-зле, защото са като състарени маски", коментират в нета.