Калина Паскалева се оказа богата реститутка, кой да подозира?!

Изкусителката Калина Паскалева се оказа и богата наследница. Журналистката и писателката от „Острова на изкушението” има няколко апетитни имота край Марица в родния си град Пловдив, от които получава всеки месец тлъсти пачки.

Майка й е адвокатка, която много угажда на дъщеря си във всичко, разкриха запознати.

[caption id="attachment_432846" align="alignright" width="300"]Калина Паскалева Калина Паскалева с новото си гадже Калин[/caption]

Калина винаги е казвала, че има купища дрехи от световноизвестни модни дизайнери, очила и различни дамски аксесоари, които не само обожава, ами й струват много пари. Тя не само е разкривала за себе си, че работи по дванадесет часа на ден, но е и богата. Което богатство дължи на имотите от страна на баба й и дядо й след реституцията. Бабата предвидливо преписва няколко апетитни имота на внучката си, която получава от тях солидна рента.

Баща й е висш офицер от структурата на МВР, но той умира, когато Калина е само на 17 години. Сякаш светът свършва, тъй като брюнетката е силно привързана към баща си. Това е и причината да стане жена само на 17 години.

Според всеобщото мнение първия й мъж в живота е Георги Илиев. Тъй като Калина Паскалева обичала да се мотае дълго време на стадион „Лаута”, на който отбора „Локомотив” на футболния бос играе домакинските си мачове. Всички са убедени, че тя е любовница на Главния. Но това не е вярно. Тя става гадже на Мартин. Той е нисък, червенобузест и от долния ешалон на подземния свят.

Върти няколко канала със забранени вещества и печели по няколко хилядарки на ден. Двамата се забавляват в СПА комплекс във Велинград, където Калина Паскалева му се отдава за първи път. Тя го обичала много. Той също, доколкото позволява размътеният му мозък. Затова е и един от главните герои в скандалната й книга.

Но във връзката им има и много бой и унижения, защото мутрата е адски ревнив. Сагата им продължава, докато Мартин отива зад решетките заради побой над момче. В пандела лежи осем месеца, като след това нещо в него се пречупва. Иска да замине за Индия, на духовно пречистване. Гаджето й си купува дори билет, но на магистралата за София катастрофира. Зад волана е неговия баща. За смъртта му й съобщават в същото заведение, в което година преди това тя е яла як пердах от него.