Клати ли се нечий стол в Нова ТВ при все, че водещ и познато лице от Би Ти Ви се кани да влети в екипа на конкуренцията?! Говори се, че този, който може да остане недоволен от този факт, е шеф Ангелов. Който ще трябва да дели славата от поредния сезон на "Хелс Китчън" с... жена. И то не коя да е жена, а устатата и оправна Силвена Роу.

Знаем, че Силвена имаше свое предаване в Би Ти Ви, което обаче медията остави на екран само един сезон. След това не подновиха договора на кулинарката, а и тя не е получила покана и за "Мастършеф". Затова и Роу все повече започна да се ориентира към конкуренцията като вече даде няколко интервюта за Нова телевизия, което преди не смееше и да си помисли.

Бомба: Клатят ли се столове в Нова ТВ?! Ето кой култов водещ бяха от bTV и напира за конкуренцията! (СНИМКИ)

Източници разкриха, че е силно вероятно от медията да я нахендрят в "Хелс Китчън", но не само епизодично като Токев и Михалчев миналата година, а с по-дълго и осезаемо присъствие.

Очаква се обаче Виктор Ангелов да нададе вой и с право, защото от първия сезон на предаването, до днес, той е титулярът и човекът, който реално успя да вдигне рейтинга на формата.

"Няма да е честно да го заставят да дели екрана и славата с жена и то наготово за нея", коментират зрители, които искат да си гледат само шеф Ангелов, без натрапници.

Източник: Crimesbg.com