С една вече пораснала и красива дъщеря - Рая, Ивайла Бакалова стана родител на второ момиченце и то съвсем скоро. Двамата с половинката й Веселин Денков кръстиха бебето Вяра, а мнозина предполагат, че реално то е кръстено на баща си, защото е с неговата буквичка.

Бакалова беше подложена на много коментари относно късната бременност, повечето от които бяха крайно учудени, дори негативни. Потребители не можеха да проумеят как и защо се е решила да ражда бившата ни Мис България при все, че вече е на 41 години, има пари, има и зрял мъж до себе си.

Бомба: Ивайла Бакалова смая всички дни след раждането! (вижте я без фотошоп - СНИМКИ)

Други обаче я подкрепиха и поздравиха за смелостта и са убедени, че няма никакво значение на колко си, щом можеш и искаш. Именно за подобни хора Ивайла и Веселин направиха тържество в ресторант, за да почерпят за появата на малкото си момиченце.

Родилката обаче обра всички точки с визията си, която може да видите и вие - без фотошоп и без филтри. Оказа се, че Бакалова си е все същата като не е надебеляла никак, поне не и видимо. Явно и при нея генът си казва думата, защото сме наясно, че на тези години и при второ дете, много от жените качват двойно и трудно свалят.

За гостите си Ивайла беше поръчала и голяма торта, на която беше изписано името на Вяра, плюс корона на принцеса. Здрава да им е и да ги радва!