Глория и Симона Загорова може да напуснат България!

Глория обмисля да се премести в чужбина заедно с дъщеря си Симона Загорова. За това намекнаха примата на фолка и щерка й в предаването „Вечерта на Ку-ку бенд“ по телевизия „7/8“ преди седмица. [caption id="attachment_649178" align="aligncenter" width="222"]Глория Глория и Симона Загорова бягат в Гърция[/caption]

„Много дължим на България, на нашата публика, но не е лошо човек да пробва и другаде“, споделиха в един глас дамите.

Веднага се пови предположението, че Глория и Симона планират да живеят в Гърция. Аргументът е, че изпълнителката на „Крепост” открай време прекарва голяма част от летата си в южната ни съседка. В бранша се коментира, че Глория има шикозна вила в Гърция, където отсяда по време на ваканциите си. Нищо чудно примата на фолка да е решила да се премести трайно в слънчевата страна с дъщеря си, която и преди е споделяла, че би пробвала късмета си в чужбина. Според източник на вестник „Уикенд” певицата усилено взима уроци по гръцки език в последните 2 години и не е изключено да пробва да запише парчета при съседите.

„Минавало ми е през ума да живея в чужбина”, призна Симона Загорова наскоро, като уточни, че няма предвид непременно Швеция, където от години живее баща й – композиторът Илия Загоров.

В края на септември Симона и гаджето й гостуваха на музиканта в Стокхолм. Младата дама винаги е била близка с татко си, който отдавна е разделен с майка й, и тази година въпреки пандемията реши да празнува рождения си ден с него. И да реализират намерението си да се преместят в чужбина, Глория и Симона ще продължат да творят музика и за българските си почитатели. Дъщерята на русенката изтъкна при последната си медийна изява, че приема феновете на майка си като особено близки до семейството й. От толкова дълго следят и подкрепят изявите на Глория. И тъй като Симона от малка е под светлината на прожекторите заради известните си родители, а сега и като млад изпълнител, феновете на майка й станали и нейни.

Симона планира да продължи да гради кариерата си тук, но мечтите й са мащабни и надхвърлят границите на България. Майка й, а и баща й винаги са я насърчавали. Затова и не е чака такава изненада новината, че Глория и Симона може да се преместят в чужбина.

Симона смята, че не е голям риск, тъй като хората, които уважават и харесват нея и майка й, ще продължат да ги ценят, където и да отидат. Наследницата на Глория дори вече има подходяща песен за чуждестранния пазар. Искала да участва с нея в конкурса за „Евровизия” тази година, но той бил отложен заради пандемията. Симона решила да не пуска песента, тъй като иска поводът да е „по-значим и грандиозен”. Така че нищо чудно тя да представи песента на чуждестранния пазар. Твърде вероятно е големите мечти на Симона да са свързани с идеята да живее в чужбина с майка си, която определено би могла да си го позволи. Това не би й попречило да поддържа кариерата си в България. Още повече в настоящата ситуация, в която все още не се знае кога отново изпълнителите ще подновят участията си и ще се завърнат към обичайния си ритъм на работа, пише Уикенд.