Бившият вътрешен министър Бойко Рашков е обект на множество коментари и общо взето раздели народа на две. Едните го обожават и едва ли не го считат за спасител, а другите не могат да го гледат и го искат вън от политиката. Сега обаче няма да нищим тази тема, а ще погледнем на него в чисто човешки аспект.

Освен политик, Рашков преди всичко е човек и съпруг. Непринудени коледни снимки със съпругата му Мария взривиха нета, публикувани от техен общ приятел. Който поздрави Бойко, че вече толкова години е до жена си и не я е сменил с някоя млада, 30-годишна, както са направили не един и двама през годините.

"Понякога от тези, уж дребни неща, се разбира много за човека. Бойко и Мария са доказана във времето любов, за радост на потомството и на приятелите си", пише потребителят.

На снимките са заедно, на фона на украсена коледна елха и облечени съвсем семпло и ежедневно. Говори се, че навремето, когато е била млада, Мария е била хубавица, но очевидно за мъжа й си остава такава и до днес. Тя е до Рашков в най-трудните му моменти, едни от които бяха именно докато оглавяваше вътрешното министерство в кабинета на Кирил Петков и на Асен Василев.