Тя е колоритна, тя е забавна, тя е още в 12-ти клас. Да, говорим за любимката на зрителите - Цветомира от Хелс Китчън, която тази година ще бъде абитуриентка. Не, Цветомира Стоянова не печели формата и парите от шеф Ангелов, но пък си спечели нещо по-важно - известност, която ще й отвори много врати занапред.

Всъщност май вече й е отворила тази към любовта, защото самата тя призна, че си е харесала момче. Кога й остава време да си пише с него, не е ясно, но Цветомира и мистериозният мачо водели дълги километрични чатове.

Бомба: Ето кой завъртя главата на абитуриентката Цветомира от Хелс Китчън! (чатовете са цветущи - СНИМКИ)

"Постоянно му пиша и му говоря разни неща, но аз съм си такава, не ми млъква устата. Дано не се изплаши от мен и да не избяга, но пък и това е тест. Ако офейка, значи не е за мен и той губи", смее се Цвети от Враца, в чиито дом бяха на гости колегите й от предаването.

Тя няма търпение да завърши училище и да се облече в балната рокля. Радва се, че не й трябват пластични намеси, защото си имала бразилски задни части, а силикон не иска да слага.

Мисли да продължи с кулинарията и занапред, а в бъдеще се вижда със собствен ресторант - а защо не и верига от ресторанти у нас.