Христиана от "Ергенът" влезе във формата с думите, че е най-известната личност в Кюстендил, едва ли не... Тя се похвали, че произхожда от супер елитно семейство, а родителите й са били дипломати. Е, в това има истина, защото бащата на Христиана Манова е военен и е бил военновъздушен аташе в Босна и Херцеговина. Отделно от това е заемал и други висши държавни длъжности.

Майка й пък е по професия икономист. Хриси има един брат, който вече я е направил леля. Тя обаче още няма дете, макар че е била на косъм... Това, което Манова не спомена е, че има пресен развод зад гърба си. Тя се омъжва през 2020-та, но бракът й трае едва година и нещо. Не е ясно какви са били причините за края му, но се знае, че бившият й вече има нова жена.

Заради голямата си уста ли, заради пиенето ли, или може би заради постоянното й желание да купонясва, Манова още не може да си намери половинка. Със сигурност няма да се сближи и с Алек Младенов в "Ергенът", а по-скоро тя от сега го гледа като приятелче.

"И с теб нищо да не се получи, пак ще се радвам, защото тук ще намеря много нови приятели. Аз обожавам приятелите, забавите и смятам, че животът е4 веселба. Е, семейство също, де", сети се да го добави снощи Христиана пред Алек.

Източник: Crimesbg.com