Очарователната синоптичка Никол Станкулова не може да бъде засечена често из столичните улици и заведения просто така - шляейки се и губейки време. Но ето, че и това се случи, а папараци я ловнаха в кадър, без тя да подозира.

Станкулова беше засечена в софийско заведение в центъра, където се радваше на едни от последните топли дни и слънчеви ласки. Тя беше в компанията на непозната за широката общественост дама, на горе-долу нейната възраст и със сигурност приятелка.

Докато другото момиче хапваше лека салатка, то Никол беше само на вода - явно държи на перфектната си фигура, или просто не е била гладна. Помним, че тя винаги е казвала в интервюта, че обича да си хапва, мрази диетите, а това, което обожава да яде и то в големи количества, е хляб. Станкулова е благодарна за гена си, защото не си падала и по фитнеса и потенето в залите.

Е, от тези кадри виждаме съвсем различно нещо и една Никол, прекарала повече от час само на вода, но може би е просто случайност.

Потребители в мрежата моментално се зачудиха дали това в чашата й не е спиртна напитка, но други ги контрираха: "Да бе, ще се подкара мацката от обяд, да не е луда?!".

За визията на Никол няма какво да коментираме - стилна и красива, както винаги.

Източник: Crimesbg.com