62-годишният Веселин Маринов още е луднал по своята изгора Веселина Пеева, макар да са заедно от вече шест години. 48-годишната му любовница - наричаме я така, защото като се хвана с певеца, тя безсрамно заряза и съпруга, и децата си, се оказа хитра лисица.

Веска знае как да омотае Веско и да го води за носа в каквато и посока си поиска. Последно тя му измрънкала (да не кажем изнудила) да й подари собствена сладкарница. Смее ли да противоречи Маринов и да не се съгласи?! Че как ще го направи, като любимата му може да се "огорчи" и да го напусне...

Бомба: Ето как 48-годишната Веселина Пеева изнудва лудналия по нея Веско Маринов! (СНИМКИ)

Припомняме, че досегашните връзки на трубадура винаги са завършвали със зарязали го дами и разбитото му сърце. Затова той се е вкопчил във Веска и дадено - сладкарницата й е вече факт, като дори се намира в апетитния "Пирин голф" край Разлог.

Там именно живеят и Веселин Маринов с Веселина - в огромна баровска къща за не по-малко от милион, като имат и друга подобна, която пък отдавали за гости. Отделно певецът има огромен апартамент в Студентски град, а купи и още един такъв "достолепен" и за дъщеря си, която го дари с внуче.

Как да не го либи Веска и да не стои при него, а?!

Източник: Crimesbg.com