Татарката Есмер Омерова за първи път показа второто си дете. Бившата съпруга на Брагой Георгиев роди сина си на Коледа, но едва сега се реши да публикува негови снимки. Бебчето се казва Зейд и за жалост ще расте без баща, също като първородният й Елай.

Добре е, че Омерова произхожда от заможно семейство и самата тя си вади добри пари от професията - знаем, че е шампионка по аржентинско танго. Ако разчиташе на мъжете си обаче, отдавна да е умряла от глад, заедно с децата си.

Бомба: Ето го вторият син на Есмер Омерова! Малкият Елай няма татко, но гушна братче! (СНИМКИ)

Благой Георгиев не е виждал сина си Елай, откакто той беше на около три годинки и хлапето изобщо не го познава. Същото ще стане и с малкия Зейд, който пък се оказа син на мъж с криминално минало. Омерова научила истината за него, когато била бременна в третия месец и моментално го зарязала.

Бомба: Ето го вторият син на Есмер Омерова! Малкият Елай няма татко, но гушна братче! (СНИМКИ) - Снимка 2

"Не й върви с мъжете и това е. Сигурно дълго време няма и да помисли да се довери на някого. Как можа да налети първо на Благой, а после и на тоя престъпник?! Вярно е, че в днешно време много мъже не останаха, но тези двамата са като издържали конкурс за неудачници", коментират близки до нея източници.

А дали Джизъса изобщо се сеща за Елай и прави опити за връзка с него... що ли не ни се вярва?!

Източник: Crimesbg.com