Малката Паола - безспорно това е слънцето и смисълът в живота на Преслава, но май от известно време насам го играе и брънката, която я държи заедно с Павел Лазаров. Знаем, че певицата е съвестен родител, израсла е в сплотено и стабилно семейство, и иска същото за дъщеря си.

Бомба: Ето го поредното доказателство, че отношенията между Преслава и Павел се разсъхнаха! (СНИМКИ)

Още преди време обаче близки до нея бяха подшушнали, че отношенията с мъжа й са се разсъхнали, а страстта отдавна вече е в миналото. Причината за това била основно в Павел, който се чувствал комплексиран и непълноценен до Преслава, която го води и по отношение на кариера, и по отношение на финансови средства.

"За никой мъж не е ок да не му казват по име, а да го зоват като мъжът на един коя си, в случая мъжът на Преслава. Разбираемо е това, но е и разбираемо, че ако нещо не ти харесва, то правиш всичко, за да го промениш. Ама май се водят мъже само по пол", коментират източниците.

Бомба: Ето го поредното доказателство, че отношенията между Преслава и Павел се разсъхнаха! (СНИМКИ) - Снимка 2

А ето, че и самата Преслава индиректно потвърждава слуховете. Тя все по-рядко пуска общи снимки с Павел и макар сега също да са на почивка в някое екзотично кътче, тя се снима или сама, или с Паола. За разлика от преди, когато фотосите с Павел заливаха мрежата.

"Не ни се вярва това съжителство да продължи дълго, колкото и да се жертва Преси за детето. А и ако реално са се изчерпали, дори за Паола е по-добре да се разделят", убедени са близки на певицата.