Андреа Бандова, която повечето познават просто като Андреа Банда Банда, търпи огромни поражения като водеща в БНТ. Потребителите масово е сриват със земята и алармират до шефовете да я отстранят, защото нито можела да води, нито била умна, нито изглеждала добре.

Е, сега Андреа разбра, че сама в ефир не е лесно и не е като да си панелистка при Гала заедно с още пет човека. Нито пък е готино като да си правиш клипчета за мрежата... Но тя поне признава, че има помощта на мъжа до себе си, който й бил огромна опора.

Двамата са заедно от години и делят общ покрив, но още не бързат със сватби и деца. Една единствена снимка се появи на въпросния Иван Ганчев, който е заможен финансист, но от тази снимка мрежата гръмна. Всички побързаха да го определят като чичко, защото видът му не им се стори твърде "уау". Истината обаче е, че с Андреа имат само 6 години разлика, защото той е на 40, а тя на 34 години - съвсем нормално за една двойка.

"Чудно е какво му е харесала на този тулуп, освен парите, ама той нали и баща й е богат?! Този Иван хич не мяза на мъжкар и сигурно е мъж под чехъл, а тя го командва и води за носа", коментират в нета.

Дали е така, не се знае, защото двамата упорито крият личния си живот от чужди очи.

Източник: Crimesbg.com