Ето го. Това е мъжът, който издържа рускинята Виктория Капитонова и й се води гадже. В момента двамата са на море, но не някъде зад граница, а на родното ни Черноморие, в частност - Свети Влас.

Като знаем претенциите на руската кукла, чиято фундаментална цел в живота бе часовник Ролекс, то явно се е задоволила със средна класа богаташ. Амии... като няма риба и цацата е риба, нали така?!

Бомба: Ето го мъжът, който издържа Виктория Капитонова! (въпросният "тъче на два стана" - СНИМКИ)

Близки до Викито обаче разкриха това, което тя няма да признае. А именно, че така нареченото й гадже, както го представя, "тъче на два стана". Преди Капитонова, а и към настоящия момент, въпросният господин си имал приятелка. Сериозна при това.

Затова и уж папарашките снимки на Вики и любимия не са никак случайни, а били провокирани от самата нея - с надеждата да ги види другата, да разпознае мъжа си и да се откаже от него. Нали и без друго нямат брак...

От фотото се вижда, че мистериозният господин е добре сложен, със сигурност е по-голям от Капитонова и е нормален мъж - демек с окосмение по краката и тялото, което не се е вманиачил да премахва.

Двамата са се настанили удобно на шезлонгите, а Вики отново нещо ръкомаха и му обяснява, типично в нейния си стил.