Освен комунистическо отроче от ДС-котило, Васил Терзиев е мека китка с лява резба! Ексклузивно разследване на медията ни разкри, че сърцето на кандидат-кмета от ППДБСС принадлежи на бодибилдъра

 Емил Колев. Непознатата широката общественост мутра тренира в столичния фитнес The Red Gym и от около година обслужвал анално и орално Терзиев. Дали заради тази им свързаност или по друга причина, мачото се водел на граждански договор към едно от дружествата на Васил и месечно прибирал по 15 хил. лв.

 

Именно Колев бил причина за тежкия развод на новия политик. Той толкова бил хлътнал, че буквално изгонил съпругата си от общия им дом, където планирал да приюти луксозното жиголо. В знак на сериозните си намерения, наскоро кандидат-кметът на София бил подарил луксозен джип Мерцедес на Емо, който побърза да се похвали с новата си придобивка в Инстаграм.

 

Пред аверите си фитнес-манафът се изцепил, че скъпото возило е дар от бъдещия кмет, за който целия фитнес и цяла София говори.

 

Голямата уста на Колев и навикът му да дрънка наляво и надясно за армаганите, които Васко Ухото му правел, ни отведе по следите на най-скандалната и старателно прикривана гей афера на политическия небосклон. Масло в огъня наля и бившата хомо тръпка на Емил Колев – мускулягата Александър Дионисиев, който работи като частен банкер в Райфайзен банк, с охота разказа на наше подставено лице как бил брутално зарязан заради парите на Терзиев, и така ни помогна да сглобим пъзела. Той е бивш любовник на Колев и до скоро са ходили тет-а-тет по европейските столици. За воаяжите обаче плащал Терзиев без да знае.

 

Според източниците ни от спортните среди, заварката между Терзиев и Колев станала именно в залата, където политикът идвал да вае пилешки мускули и между сериите да се оглежда за някой прегладнял, но надарен и брутален в секса момък. Парашутът му се отворил именно с билдъра Емо, който от километри надушил, че Васко е анално податлив и бързо си предложил услугите.

 

Ако вярваме на някои от най-редовните клиенти във фитнеса, ставали свидетели на перверзния роман между двамата мъже, те били луди от страст един по друг. Колев се хвалел как Терзиев веднъж го дарил с виртуозна свирка във вип съблекалнята, а друг път му се отдал на задната седалка на луксозния си Кайен докато пътували за “семейна” ваканция извън столицата.

 

Номинацията на Васко за кмет на София през юни т.г. значително ограничила спонтанността между двамата млади и те се принудили да се ближат и смучат доста по-дискретно. За целта новоизпеченият политик бил наел луксозен мезонет в елитен квартал. Локацията му се намирала зад “Ринг Мол”, селището в близост до лифта. За по-конспиративно на вратата била сложена табелка с корпоративен надпис, за да изглежда все едно е офис.

 

Пръв в любовното гнездо пристигал Терзиев в ранния следобед, имитирайки бизнес визита. След задължителния душ и клизма, кандидат-кметът джиткал из стаите дибидюс гол и през час-два пращал перверзни снимки на любовника си, за да зареже гирите и час по-скоро да дойде в обятията му.

 

Емил от своя страна разправял, че откакто чука политика се наложило да намали анаболните инжекции, тъй като Терзиев го черпил с висок клас кокаин и от любимите на Кирил Петков кристали, които трудно се комбинирали с фитнес добавките. Вместо стероиди, двамата шмъркали бѐло, а то им сваляло задръжките и ги изстрелвало в нови еротични висоти.

 

Бомба! Ето го любовникът на Васил Терзиев, заради когото той напусна жена си и децата

 

Бомба! Ето го любовникът на Васил Терзиев, заради когото той напусна жена си и децата - Снимка 2

 

Колев настоявал Васко да бъде нежната половинка в двойката и да говори за себе си в женски род, наричайки задното си отверстие с името на дамски  полов орган. Другото му задължение било да сервира уиски и храна на треньора, както и да му облизва краката пръст по пръст, още докато са вмирисани от спарените маратонки, с които Емо блъскал цял ден в залата.

 

Подобни ролеви игри влудявали Терзиев до краен предел и не след дълго той така се пристрастил към новия си тъпкач, че забравял да се прибере у дома при жената и децата си.

 

Бомба! Ето го любовникът на Васил Терзиев, заради когото той напусна жена си и децата - Снимка 3

 

Брачните половинки били сред темите, за които двамата най-често се карали. Полудял от любов, Весо Ухото побързал да натири майката на децата си за да е на разположение на мъжката си тръпка. Колев обаче, който също бил женен за силиконката Джулия и имали общо дете, не планирал да разтрогва брака си. Тъкмо обратното - след всеки секс сеанс той дебело подчертавал, че Джулката му е сготвила и бърза да се прибере при нея.

 

Това дълбоко наранявало влюбения Терзиев, който изпадал в тежка депресия и често си поплаквал, че някаква фръцла била по-важна за Емо от него самия. Да не говорим, че бил платил на хакер да му следи телефона и там често откривал онлайн закачки между треньора и непознати мадами. Както подобава на гей двойка, скандалите не били рядкост помежду им, а два пъти за последната година Колев зарязвал нежния си приятел, напускайки общия им “дом”. В тези моменти Терзиев не бил на себе си от мъка и дори отказвал да се храни. Само гледал в една точка докато тежки мъжки сълзи се стичали по бузите му.

 

Бомба! Ето го любовникът на Васил Терзиев, заради когото той напусна жена си и децата - Снимка 4

 

Бомба! Ето го любовникът на Васил Терзиев, заради когото той напусна жена си и децата - Снимка 5

 

Сдобряванията им обаче били грандиозни и Васко не пропускал да ги отбележи с екзотични пътувания до скъпи дестинации. Справка в Гранична полиция, с която медията ни се сдоби сочи, че допреди Кирил Петков и Борис Бонев да го номинират за кмет, Терзиев пътувал с любовника си до курорта Коста Брава в Испания, а Коледа двамата посрещнали в Лондон. За част от воаяжите Васко наемал хеликоптер за да може новата му любов да се наслади на скъпотията от птичи поглед и да помни кой му осигурява охолния живот.

 

Тук е мястото да отбележим, че редакцията по никакъв начин не осъжда страстите, бушуващи в душата на Васил Терзиев. Дълбоко противни обаче са ни опитите на кандидат кмета да крие лявата си резба, представяйки се за щастлив баща и мъжкар. Препоръчваме му да вземе пример от колегата си Борис Бонев, който от ден първи се обозначи като мека китка и отказа да се преструва на такъв, какъвто не е.

 

Бомба! Ето го любовникът на Васил Терзиев, заради когото той напусна жена си и децата - Снимка 6

 

Бомба! Ето го любовникът на Васил Терзиев, заради когото той напусна жена си и децата - Снимка 7

 

Очаквайте нови, още по-скандални секс разкрития за двойката Терзиев-Колев, защото за нас е важно гражданите да знаят за кого дават гласа си и да направят информиран избор в неделя.

Източник: crimesbg.com