Ето кои известни личности ще участват в "Маскирания певец"!

12 популярни личности с музикален талант, но не професионални изпълнители ще бъдат участниците в новия музикален проект на Маги Халваджиян „Маскираният певец”. [caption id="attachment_602286" align="aligncenter" width="300"]Маскираният певец Ето ги първите имена от шоуто Маскираният певец[/caption] От началото на август по Нова телевизия се върти реклама на новото шоу, зад което стои екипът на имитаторското шоу „Като две капки вода”. Според регламента, в продължение на 3 месеца, известни българи ще живеят скрити зад маски. Костюмите, създадени специално за шоуто, са на животни и митични същества. Те ще крият певците при всяка тяхна изява на музикалната сцена, пише вестник „Уикенд“. Макар подробностите около „Маскираният певец“ да се пазят в тайна, феновете вече започнаха да правят спекулации.

Една от тях е, че Димитър Рачков ще води предаването, тъй като се появява и в телевизионната реклама. Зрители на шоуто бързо разпознаха в рекламното видео с маскирания като бик участник колоритният писател Папи Ханс.

Според хора от кухнята на шоуто, бившата половинка на Рачков – Мария Игнатова също ще пее, маскирана като приказен герой. Не е тайна, че след раздялата си с комика, блондинката изпадна в забвение. Преди да пробие като водеща в „Господари на ефира”, „България търси талант” и „Х Фактор” дълги години Игнатова се опитва да блесне в родния шоубизнес с различни начинаня. Малцина днес помнят дебюта й като певица през 2009 г. Трите парчета, които тя изпя с артистичния псевдоним Мари, останаха незабелязани. След като първата й песен „Не ме търси” никого не впечатли, амбициозната блондинка записа втората „Невъзможно” заедно с популярния тогава Стратия. Най-неуспешен се оказа третият й опит с песента „Искаш”, която я отказа от музикалното поприще. След като „Господари на ефира” отпадна от програмната схема на Нова телевизия в началото на годината, Мария остана без работа. Маги обаче знаел за напъните й да пробие в музикалния бранш и й предложил да участва в шоуто. Певицата Люси Дяковска също получила оферта, тъй като наскоро участва в немското издание на „Маскираният певец”, дегизирана като лилав октопод в златиста рокля. Не е изключено Люси да бъде част от журито. Към момента не е обявено, че такова ще има в българското шоу, но чуждестранните формати разполагат с жури и е почти сигурно, че родните продуценти ще следват модела по лиценз.