Есил Дюран е на родното Черноморие, но не с мъжа си!

Есил Дюран накара мрежата да заври буквално преди часове, когато пусна в нея поредната си порция сексапилни снимки от плажа. Както се е отбелязала сама, в момента певицата е на родното ни Черноморие и по-точно в Бургас. Не това или изваяната й от пластики фигура обаче взривиха феновете, а фактът, че Есил е с мъж, който... не е нейният.

Бомба: Есил Дюран е на море с... чужд мъж! (какво се случва - още подробности)

Съпругът на певицата - Борис, с когото са от дълги години заедно, сега липсва от картинката. А в нея се е вписал чудесно мъж с името Тео Иванов. Очевидно той е човекът, който е направил провокативните снимки на Есил на плажа, той е и човекът, с когото после тя хапва и си пийва в морското ресторантче.

Не е нужно да упоменаваме, че моментално потребители започнаха да бълват въпрос след въпрос, а някои и гневни коментари. Последните обвиниха набързо Есил, че е съсипала брака си на "дърти години", а на всичко отгоре се лензи и с новата си "мъжка играчка".

Бомба: Есил Дюран е на море с... чужд мъж! (какво се случва - още подробности) - Снимка 2

Е, ние обаче ще успокоим страстите, защото се оказа, че въпросният Тео наистина е свързан с Есил, но не като мъж и не интимно, а като служител. Той работи към дизайнерския й бранд, а явно е с нея на морето, защото в момента любимият й Борис е бил ангажиран. Така че всичко си е наред, бракът й върви нормално, а тя спокойно се радва на вълните и фотосесиите (е, обработени добре, разбира се).