Предполагаме помните една от финалистките в "Ергенът" 2 - Елена Сергова. Същата, която беше полудяла от мерак по Евгени Генчев, но той й разби сърцето като избра най-голямата й врагиня Валерия Георгиева.

Елена не скри огорчението си и факта, че се е почувствала като срината със земята в мига, в който Генчев я отпрати да си ходи. "Много си хубава, много си мила, много ми е хубаво с теб, ама не те обичам" - няма жена, която да не се почувства ужасно от тези думи, камо ли изречени в ефир.

След това Сергова се хвалеше с нова любов, с която дори заживяха заедно в Брюксел, но и там нещата се разсъхнаха. И тъкмо реши, че любовта не е за нея и не й върви с мъжете, хоп - голямото щастие дойде.

Преди дни Елена излезе разплакана в нета, но този път от хубаво и призна, че най-сетне и на нейната улица слънцето е изгряло. Очевидно става дума за мъж, защото тя още крие подробности от чувство на суеверие.

Но сподели, че от седмици си е повтаряла всеки ден молитвата на Петър Дънов, която много й помогнала. А тя е следната - трябва да си повтаряш, че всичко ще се нареди. Всичко ще се нареди и то не така, както ти знаеш, не така, както другите знаят, а така, както знае само Бог.

"Това е молитвата на Дънов и аз я казвах всеки, абсолютно всеки ден. Е, случи се", радва се Елена Сергова. А ние й пожелаваме успех и много прекрасни моменти.

Източник: Crimesbg.com