Динко Вълев и Джино Бианкалана са си делили хубавата Дейна!

Динко от Ямбол и Джино Бианкалана са баджанаци. По стечение на обстоятелствата двамата в момента са в Къщата на Биг Брадър. Двамата обаче стон доста отдалечени един от други изобщо не контактуват. [caption id="attachment_534556" align="aligncenter" width="300"]Джино Джино и Динко от Ямбол били с една и съща жена - бившата на Бианкалана[/caption] Това си има своята история. Победителят от Вип Брадър 2015 пристигна отново в България, за да се долекува и да проведе рехабилитация. Припомняме, че той преживя много тежка катастрофа в Чикаго. Неумела шофьорка на джип го помете с мотора и му и той по чудо оцеля. Само бързата намеса на докторите спасили емигранта от Чикаго от скорошна смърт. Последваха няколко животоспасяващи операции и дълго възстановяване. И сега той се върна в родината, за да се подложи на рехабилитация. Но Динко и Джино Бианкалана са имали една и съща жена. След като Динко Вълев от Ямбол стана известен като Ловеца на бежанци решил да се поглези с екскурзия в Америка. След като кацнал на летището в САЩ той се обадил на Бианкалана. С пишман милионера се запознал покрай победата му в скандаджийското шоу преди две години. Бианкалана го посрещнал и го приел у тях. Той му се оплакал, че се развел със съпругата си Дейна, но още я обича. И имал желание пак да се съберат. Ловецът на бежанци му обещал да му помогне и започнал да пише на апетитната брюнетка.

Но вместо да ги помири, той направил така, че я вкарал в кревата си. След като Джино разбрал какви ги е свършил, повече не искал да го вижда и да го чува.

Но сега се срещнали в Къщата на Големия брат. При влизането си Динко Вълев се направи, че не познава бившото гадже на фолкаджийката Джена. „Не се прави, че не ме познаваш”, каза му Джино, но отговор не последва. Двамата обаче се държат в Къщата все едно не се познават и не искат да се доближават. Може би затова във визитката си Динко от Ямбол каза, че Бианкалана завлякъл половинката си със сто хиляди долара и системно я пребивал. И обеща да разкаже още неприятни тайни за емигранта от Чикаго. Но досега не разкрил нито една от тях.