Деси Банова се реши и показа за първи път своя малък син Йоан. Русото ангелче, което е наследило цвета на косата и буйните й къдрици, е детето й от президента Росен Плевнелиев. Оказа се обаче, че малчуганът прилича на синоптичката по визия, но по нрав... Така и не знаят на кого се е метнал малкия.

Както знаем, баща му - Росен Плевнелиев е сред най-кротките, тихи и възпитани мъже у нас, а характерът му е известен на мнозина, заради общественото му положение. За разлика от него, Йоан бил пълна фурия, беля и половина.

Бомба: Деси Банова показа русото си ангелче от Росен Плевнелиев, което се оказа... (виж тук - СНИМКИ)

Това разказа самата Деси Банова като през смях призна, че и до днес се чудят на кого се е метнало това дете. "Няма такова ангелче и дяволче едновременно. Какъвто е миличък отвън, все гледа закачливо и се чуди каква пакост да направи. На кака си сума ти тетрадки и вещи скъса и изпочупи, на мен едни слушалки ги завря в пералнята и ги пуснахме да се перат, а един страшно важен ключ така го ската, че сме го издирвали три дни, полудяхме... Жив и здрав да ни е, но дано се кротне като порасне", надява се Банова.

И тя, и мъжът й не мислят за още деца и това е нормално. Деси вече е на 44 години и има две, а Плевнелиев също има деца от брака си с бившата си съпруга - Юлиана Плевнелиева.