Дани Петканов нанесе жесток удар по бившата си жена!

Докато Алекс Богданска се кани да реве за разбитото си сърце в националния ефир след няколко дни, бившият й Дани Петканов реши да й даде допълнителен стимул за това. Лудия репортер брутално я довърши днес като сподели в мрежата, че... ще има второ дете. Този път то ще е момиче. Е, поне това е голямото му желание, което той обяви на всеослушание.

Петканов се щракна, гушнал сина си Габриел и още едно малко момиченце, като написа, че ще има поне още едно отроче. И иска следващия път това да е щерка... Разбира се, нормално е да си правиш подобни планове, но надали бе подходящо да ги споделя публично - освен ако не целеше да уязви Богданска, естествено.

И сме сигурни, че успя - предвид анонса към "Търси се", в което тя ще се яви и ще избухне буквално в плач с глас. "Той ми каза, че не издържа повече, че е минал предела си и ме напуска. И най-лошото е, че не ми даде никакъв шанс, нито думичка за евентуално подобряване на отношенията ни и втори шанс", реве Александра.

Близки до нея обаче шушукат, че за да вземе Петканов подобно кардинално решение, причината може да е много по-дълбока. Като например не една, а няколко изневери на умиращата за пиар Богданска. Не, че не го е правила и преди - всички помним снимчиците в самолета с младия богаташ преди години.