Бояна Шарлопова остана млада вдовица преди пет години, когато внезапно я напусна любимият й - съпругът й Стефан Шарлопов. Оттогава до днес тя признава, че се бори с вятърни мелници, както в живота, така и в бизнеса.

Бояна разкрива огорчена, че в бизнеса жените трудно се понасят от мъжете, особено ако са руси и красиви. "Хората, на които Стефан най-много бе помогнал, направи ги богати, после се обърнаха срещу мен. Правиха ми какви ли не мръсотии, но с времето си дадох сметка, че това е нормално, за жалост в живота често е така", казва Шарлопова.

Колкото до слуховете, че има нов мъж до нея, тя отрича тази информация, а и обяснява защо. "В този свят мъже дал Бог. Много мъже има, най-различни на визия и характер, но повечето от тях са мъже с малко "м". След като съм имала истински мъж и човек до себе си, не знам как бих се задоволила с другия тип", твърди Бояна.

Това, с което тя шокира всички обаче, е признанието, че с Ева - първородната щерка на Шарлопов, са се разделили - и в бизнеса, и в живота. Бояна не обясни защо и каква е причината, но заяви, че когато един човек си тръгва от теб, друг идва на негово място... Философски, но странно за потребителите в нета, които заподозряха голям скандал между двете.

"Ева е дъщеря на Стефан и двамата се обичаха безумно. Очевидно трябва да е разбрала нещо за Бояна, за да й обърне гръб", коментират в нета.