Какво става със Светлана Гущерова?! Бившата плеймейтка се омъжи за мечтания, според нея, съпруг - Християн Гущеров, народи му три деца (че и за още пита), къпе се в лукс, обичана е и повече от щастлива... Е, поне това са нейните думи, повтаряни до втръсване през годините.

Днес обаче се оказва, че все пак нещо в живота й куца и то яко, защото блондинката от Търговище се е сдобила с... психични проблеми. И не, те не са свързани с манията й да тежи 45 килограма и нито грам повече (което също е подобен проблем), а са свързани с чистотата.

Светлана Гущерова се е превърнала буквално в един втори Монк, а манията й се е развила откакто е омъжена за Гущеров. Тя самата разкри, че не спира да се оглежда около себе си и да търси нещо за почистване - било то боклуче или най-обикновен прашец, полепнал някъде.

"Постоянно дебна - какво не е наред, как да се оправи. Знам, че не е много нормално, но ако всичко не е по конец, ставам луда. Още преди раждането на първото ми бебе се катерех по столове, за да лъскам полилея, добре, че не паднах и не стана нещо лошо", споделя самата Светлана.

Психолозите обаче са категорични, че подобни мании се отключват от липси в живота и особено от липсата на щастие. Въпросите ги оставяме на вас...