Бившата регионална министърка Лиляна Павлова беше спипана от папараци по време на джаз фестивал в столицата. За първи път тя беше уловена заедно с мъжа си Парашкев Кръстев и бебето им, което се роди преди месеци. Припомняме, че с Парашкев имат още едно дете, отново момче, родено преди две години. А от първия си брак тя има една пораснала дъщеря.

И Лиляна, и Парашкев бяха дошли на феста напълно неглиже и облеклото им бе ежедневно. Направи впечатление, че бившата министърка се е барнала в доста къса пола при все, че фигурата й още изобщо не е възстановена от раждането. А и Павлова винаги си е била пухкава, което явно не й пречи на самочувствието и не й пука да носи удобни минижупи.

Нагоре тя беше в розова ефирна блузка без ръкави, а мъжът й също се бе облякъл удобно и спортно. Мнозина забелязаха, че Кръстев е поне наполовина по-слаб от Павлова, но пък са убедени, че много мъже си падат именно по пищни дами.

"Така де, да има какво да барнеш. Защо ми е някакъв кокал, с който като се таковам и после цяла седмица да ме болят и мен кокалите от ударите", хилят се зевзеци в нета.

Лиляна Павлова и Парашкев Кръстев изглеждат сплотена и напълно нормална двойка.

Източник: Crimesbg.com