Своята първа обща рожба гушват Николета Лозанова и Ники Михайлов. Бебето им е дълго чакано през годините, в които двамата са заедно, а те не са никак малко. Говореше се даже, че зачеването на НиЛо е било инвитро, но плеймейтката отрече това преди месеци и заяви, че мъжът й е напълно годен за създаване на потомство по естествен път.

Днес, преди часове, Николета пусна снимки на своята вече финална бременност, като заяви, че сърцето й е пълно. А Ники написа, че я обича. Моментално се появиха коментари на хора, които честитиха раждането на бебчето, без Лозанова директно да е обявила това.

Дали детето им вече се е появило на света и двамата са го прегърнали, не е ясно, затова и ние няма да бързаме да им честитим прекрасното и вълнуващо събитие. Въпреки че терминът на плеймейтката беше обявен именно за средата на февруари, в която сме сега.

Няма да се учудим, ако бебето наистина се е появило днес, тъкмо на тази романтична и любовна дата. Знае се, че този път то ще е момченце, а Николета има една дъщеричка от Валери Божинов - вече порасналата Никол Божинова.

Когато и да се роди детето им с Ники, пожелаваме всичко да премине успешно и бебето, както и родилката, да са живи и здрави! Останалото, както казват хората, е бошлаф...

Източник: Crimesbg.com