Маги Халваджиян, който е рожденик днес, беше изненадан от Лора Крумова и родната си майка, която се появи в ефир, за да разкаже разни непознати за хората "пикантерии" от живота му.

Арменецът обаче я изпревари като побърза да сподели, че с нея били винаги толкова близки, че майка му криела от баща му, когато пропушил. "Казах й тогава, споделих, а тя дълго време го криеше този факт от баща ми, че щеше да побеснее", смее се Магърдич.

Но нещото, за което татко му хептен побеснял, била мисълта, че синът му ще си вземе за съпруга българка. Той бил така категоричен, че Маги трябва да се сроди с арменка и да продължи традициите, че му заявил в прав текст - вземе ли българка, ще се откаже от него с "държавен вестник".

В мига, в който видял, че Маги е наистина луд по Кремена обаче, кротнал, а и съпругата му Юлия имала голям принос за това. "Всички знаят легендите за снахи и свекърви, но аз с моята съм нямала ядове. Знам ли, може би, защото и двете сме зодия рак", смее се майката на Халваджиян.

Потребителите обаче шушукат в нета, че не вярват особено на тази история за "искрената любов" между двете жени, още повече, че и двете изглеждат адски властни. Какво става зад стените на дома им обаче, само те си знаят.

Източник: Crimesbg.com