Догодина ще зазвънят сватбените камбани за сина на Софи Маринова - Лоренцо. Той ще се ожени за голямата си любов Мария Лалева, а предложението за брак беше направено преди няколко дни в Дубай. Самата Софка се похвали като първа издаде, че наследникът й е подарил разкошен пръстен на гаджето си и е паднал на колене в Емирството.

Бомба: Бъдещата снаха на Софи Маринова се оказа... (подробности + МНОГО СНИМКИ на красавицата)

Това, което не знаехме е, че хубавата Мария се оказа съученичка на Лоренцо. Двамата били в един клас в Етрополе и дори седели на един чин. Били просто добри приятели, които общували и редовно излизали заедно след училище. Нямало обаче химия помежду им и до края на гимназията не се поглеждали с други очи, освен като приятели.

Бомба: Бъдещата снаха на Софи Маринова се оказа... (подробности + МНОГО СНИМКИ на красавицата) - Снимка 2

"Как се случи така, но като завършиха и мина малко време, двамата се влюбиха. Като нещо е било писано, все ще стане. А и се радвам, че първо бяха другарчета, защото се опознаха добре и знаят какво могат да очакват един от друг. А не като повечето случаи - влюбиш се, оглупееш и мислиш избрания за Господ, а той вземе, че се окаже идиот", смее се Софи Маринова.

Бомба: Бъдещата снаха на Софи Маринова се оказа... (подробности + МНОГО СНИМКИ на красавицата) - Снимка 3

Тя и Мария са много добри приятелки и дори редовно излизали заедно, а Лалева ходела често на гости у тях като си правели големи софри и забавни, музикални вечери.

Бомба: Бъдещата снаха на Софи Маринова се оказа... (подробности + МНОГО СНИМКИ на красавицата) - Снимка 4