Раздялата между Асен Блатечки и Елеонора Янакиева не е факт, както се твърдеше преди седмици. Факт е обаче, че двамата са излезли от "романтичния филм", в който живееха от началото на връзката си и имат доста проблеми.

Една част от тях са свързани с пустата независимост на Блатечки, който, след като поотрезнял от влюбването по Янакиева, отново я подкарал по старо му - с приятели, колеги и купони... А другата причина е дъщеря му Катерина, която видимо и явно не харесва новото му гадже.

Знаем, че Катето се разбираше с Диляна Попова и обожава брат си Борил, но кой знае защо не успя да приеме Елеонора. Това е и причината за поредния скандал между Янакиева и Асен, който се съобразил с желанието на щерка си и отказал на Ели да я вземе със себе си в Лондон.

Блатечки беше там, заедно с бившата си Катерина Горанова, на дипломирането на Катя, която направо не можахме да познаем. Тя цялата е копие на татко си и макар да е доста понаедряла, се е превърнала в пищна и красива млада дама.

Тримата очевидно си прекарват добре, а бясната и зарязана в България Елеонора ще има много да мели на главата на актьора.

Източник: Crimesbg.com