Направи го! Постигна целта си! 23-годишната Анита Димитрова вече официално може да тропне с крак и да обяви, че тя е жената до Димитър Рачков. Да, двамата са двойка от няколко години, но днес най-после се случи това, за което тя си мечтаеше от самото начало. А именно - да бъде приета в семейството на изгората си.

Бомба: Анита Димитрова най-после влезе официално в семейството на Рачков! (СЕНЗАЦИОННИ СНИМКИ)

За Димитрова това е огромна крачка напред и реално предвещава бъдещето й с комика като вероятно следващата крачка ще бъде брак. Преди малко Анита сама се похвали в нета като пусна снимка от рождения ден на сина на Рачков - Митко, който става на 16 години.

Тържеството е в ресторант като знаем, че там, заедно с тях, са били и най-близките хора на Рачков - неговите родители и баба и дядо на сина му. Тук трябва да поздравим Анита, защото от първия ден на връзката й с Рачков тя беше не само недолюбвана, но тотално отхвърлена от бъдещите си свекър и свекърва.

Бомба: Анита Димитрова най-после влезе официално в семейството на Рачков! (СЕНЗАЦИОННИ СНИМКИ) - Снимка 2

Родителите на Рачков и особено майка му - Станка, смятаха, че Димитрова е крайно лоша партия за него и ще го доведе до депресия. "Тя не е млада, тя е малка, може да ти бъде дъщеря. Какво ще правиш като се влюби в някой на нейната възраст и защо си мислиш, че не е с теб от заблуждение, заради всичко, което й даваш", кахърила се баба Станка. Е, явно вече се е примирила и е приела любовта им.