Алекс Гърдева директно заяви мнението си за Джулиана Гани!

Зелена от яд и бяс е пластмасовата Джулиана Гани, за която знаем, че не търпи критики и чуждо мнение, различно от това да я обожествяват и хвалят. Е, този път не само не я похвалиха, но и ехидно се подиграха с нея. И то не кой да е, а любимката на зрителите от "Ергенът" - Алекс Гърдева. Психоложката, която щеше да спечели формата, ако не беше обърнала гръб на Виктор Стоянов, се изказа по адрес на Гани, при това не ласкаво.

Де факто Гърдева отговори на въпрос на свой фен - какво мисли за Джулиана и какви са отношенията им при все, че всички разбрахме, че Александра е близка с бившия на Гани. Двамата с Илиян Найденов нямат интимни забежки, а просто Гърдева рекламираше чайчетата му, чрез които се сближиха.

"С тази персона нямам никакви контакти и отношения, предпочитам и така да си остане. Джулиана определено не вибрира на моята честота, не е "мой човек" и не е от личностите, които бих харесала или избрала за приятели. Мога да бъда и още по-конкретна, но предпочитам да го спестя, възпитан човек съм", иронично подметна Гърдева по адрес на силиконката.

За всички стана ясно, че Алекс изобщо не одобрява Гани и вероятната причина за това е отношението на пластмасовата към собствения й син. Джулиана се съдра да си вее задните части по света и да си гледа личния кеф, докато малкият Давид е предоставен изцяло на грижите на Илиян.