Някои още я наричат Аделина Солтарийска, просто защото тя е известна с това, че беше съпруга на Борис Солтарийски. Днес името й вече е Аделина Димитрова и скоро едва ли някой ще се сеща за нея, а и май това не й е важно.

Важното е, че хубавицата живее в Маями, влюбена е в новия си мъж и скоро ще му роди момченце. Преди няколко часа Аделина се пусна на снимки в мрежата с огромния си корем като показа, че раждането ще бъде съвсем скоро.

На фотосите тя сияе до мъжа си, а до тях са и децата им - неговият син от предишната връзка и дъщеря й от Боцко - Ема, която е щастлива да живее в Америка.

Прави впечатление, че Аделина е наддала предимно на коремче, а в краката и ръцете си е все така стройна, което говори, че бързо ще си върне формата след раждането.

Единственият тъжен в цялата картинка май е певецът на Слави Трифонов, който още е сингъл и не си е намерил жена, а и щерка му е далеч от него и я вижда и чува само онлайн.

"Борис не е ок, отдал се е на работата, но покрай нощните участия и запои общува предимно с разни кухи лейки, от които му се повръща, но друго няма. Прекарва ги за вечер-две и после е още по-сдухан отпреди", разкриват близки до него.

Източник: Crimesbg.com