Кейт бе заснета да лети с хеликоптер с Уилям и децата си часове след като лично обяви, че има злокачествено заболяване. Цялото семейство се качи на летателната машина и заедно се отправиха към норфолското село Анмър Хол където се намира един от домовете им. Там заедно ще посрещнат Великденските празници в спокойствие и уединение.

След шокиращата новина, че има начална форма на рак любимата принеса на Великобритания сега се лекува с превантивна химеотерапия и най-вероятно семейството няма да присъства на Великденската църковна служба следващата  седмица в Уиндзор. А семейно ще прекарат празника  в Норфолк.

Повечето почитатели на кралската двойка се надяваха че Катрин ще се завърне към обичайните си задължения след празника, но сега разбраха, че завръщането й се отлага за неопределено време. „Катрин ще се завърне едва тогава когато медицинският екип, който следи здравето й разреши”, каза кралският говорител на Кенсингтън в петък.

Грандиозната им вила в Норфолк , където двойката ще посрещне Възкресение Христово е селската резиденция на Уелските принц и принцеса. Къщата е строена през 1802 г и  им е подарена от кралицата като сватбен подарък.

Източник:ubavinaizdravje.mk